TOKO NOOR OOSTERHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 554 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Noor Oosterhout. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 19:11 Super lekker !
10 jan 2023 om 19:12 Jammer, hadden saté…vlees was erg taai..voor ons niet voor herhaling vatbaar
7 jan 2023 om 19:47 Superlekker gegeten! Lekker mals vlees, prima portie en goed gekruid. Voor herhaling vatbaar.
6 jan 2023 om 20:33 Bami was uitgedroogd en hard aan de onderkant, groente smakeloos, het vlees was droog. En enige wat uit de kunst lekker was, was de satesaus en de kipsate waardoor de nasi echt goed te eten was .
3 jan 2023 om 20:26 Eten van uitstekende kwaliteit en warm. Ik ga vaker bestellen...
21 dec 2022 om 18:27 Het was het wachten waard heerlijk. Wel jammer dat alles bij elkaar zat.
2 dec 2022 om 21:28 Jammer dat alles zo door elkaar is gehusselt, dat je eigenlijk geen idee hebt, wat je nou aan het eten bent.
28 nov 2022 om 20:02 Bijna een half uur te laat (alweer), eten lauw maar wel lekker. Al had ik er niet veel lol meer in want mijn dochter die een pizza had besteld, die wel op tijd kwam, had m al op. Ongezellig apart eten dus.
19 nov 2022 om 18:43 Overheerlijk gegeten!
5 nov 2022 om 21:05 Door alle gerechten in 1 bakje te proppen zakt het vocht in de rijst en is het moeilijk te onderscheiden. Bij een rijsttafel is alles in aparte bakjes; dat is beter. Nu was alles droog.
22 okt 2022 om 20:06 Het eten smaakt prima, alleen was het gewoon koud toen het geleverd werd. Ook hadden wij spekkoek besteld, maar kregen helaas een soort banaanspekkoek; niet lekker..
21 okt 2022 om 21:18 Wat ontzettend jammer dat alles in 1 bak is gegooid. Daardoor smaakt alles hetzelfde. Bovendien leek het alsof de noedels een paar keer waren opgewarmd in de magnetron.